NAJAM POSLOVNIH PROSTORA

P.C. "ČULIĆ" ima cca 2000 m2 zatvorenog korisnog poslovnog prostora, raspoređenog na dvije etaže (svaka po cca 1000 m2), sa pripadajućim vanjskim parkirališnim i manipulativnim prostorom od cca 3500 m2. Na gore naznačenu parcelu povezana je i parcela od cca 2500 m2, od kojih je 1000 m2 natkrivenog poslovnog prostora (tehnološki park / poslovni uredi, proizvodno-skladišno-trgovačka djelatnost), a ostali dio od cca 1500 m2 je parkirališno-manipulativni prostor. Gore naznačeni poslovni prostori mogu funkcionirati kao jedinstvena cjelina, ili pak kao dvije odvojene i zasebne cjeline, ili više nezavisnih poslovnih cjelina.

Poslovna zona Podi-Dugopolje /cca 10-ak km udaljena od strogog centra Splita/, smještena je uz glavnu prometnicu Split-Sinj-Zagreb (prosječni dnevni promet vozila je cca 25.000-30.000 vozila/dan), a sama zona je prometno povezana na glavno čvorište auto-ceste Split-Zagreb-Dubrovnik-BiH. O poslovnoj zoni PODI-Dugopolje: U samoj poslovnoj zoni već djeluje više od 200 tvrtki kroz djelatnost malotrgovine /prehrana, tekstil, poljoprivreda, športska oprema, namještaj, .../, veletrgovine, proizvodnja /motorne jahte, umjetnička bravarija, prodaja i servis građevinskih strojeva, servis i prodaja gospodarskih vozila, al.stolarija,.../, uslužne djelatnosti /restorani, pizzerije, športski tereni,.../, pa je evidentno da se poslovna aktivnost ne samo grada Splita, već se usuđujemo promišljati i naše šire regije premješta upravo na lokalitet poslovne zone Podi-Dugopolje. Već sada su i veliki trgovački lanci prepoznali gore naznačeni lokalitet, tako da već posluju tvrtke kao što je "Lesnina", "Nike", "Intimissimi", "Tommy", "Oversea express", "Lagermax", "Vindja", "Scania", "Intereuropa", "Metro", "Volvo trucks", "Mercedes, "Podravka", "Man", "Agrokor", "Hotel Katarina", "Galenski zdravstveni zavod",..,

Mikrolokacija PC Čulić


Naša lokacija u samoj poslovnoj zoni je takova da je uz rub našeg poslovnog prostora športski centar sa nogometnim igralištem, a u pripravi i vrlo skoroj realizaciji cijeli kompleks športsko-rekreativno-uslužnog sadržaja (izgradnja 10-ak teniskih terena, bazen, ...), uz rub naših poslovnih objekata prolazi županijska cesta, a nasuprotno od te iste prometnice je u tijeku izgradnja urbanog naselja od cca 80-ak stambeno-poslovnih građevina. U našem poslovnom centru posluju npr., projektni uredi više tvrtki, računovodstveni uredi, prodaja i skladište bazenske opreme, prodaja i skladište opreme za ugostiteljstvo, prikupljanje ekoloških sirovina i prerada iste, prodaja i servis građevinskih strojeva, poslovni caffe-bar , a preostali dio slobodnog poslovnog prostora biti će ponuđen također kroz uslužno-proizvodno-trgovački vid poslovanja zainteresiranih tvrtki. Namjera je da ukupan poslovni prostor od cca 6000 m2 parcele, sa 3000m2 zatvorenog poslovnog prostora u dvije poslovne zgrade bude trgovačko-uslužno-poslovni prepoznatljivi kompleks – tehnološki park Čulić, što smo mislimo dobrim dijelom već i realizirali. Napominjemo da je cijeli poslovni kompleks Čulić premrežen sustavom alarma svih naših poslovnih prostora kao i potpunim video nadzorom. Također je ugrađena i u funkciji telefonska mreža, internet mreža, kao i povezanost optičkim kabelom.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte

Naši stručnjaci Vam stoje na raspolaganju